Left Image
Right Image

Top στοιχηματικές στην Ελλάδα

Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα; Μέσα από τις αξιολογήσεις που κάναμε στο Stoixima365.com μπορείτε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για τις υπηρεσίες, τις αποδόσεις , τους τρόπους κατάθεσης/ανάληψης και πολλά ακόμη περισσότερα. Έτσι θα καταλήξετε μόνοι σας στα δικά σας τοπ στοιχηματικά sites ώστε να προχωρήσετε στο άνοιγμα λογαριασμού σε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το στοίχημα χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό στην εγχώρια online αγορά. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην «πίτα», έχουν επέλθει σε έναν άτυπο αγώνα βελτίωσης των υπηρεσιών τους, που τελικό κερδισμένο βγάζει τον παίκτη του στοιχήματος. Με τη σειρά του αυτός, πριν ανοίξει λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική εταιρία, οφείλει να τσεκάρει συγκεκριμένους σημαντικούς παράγοντες που θα τον βοηθήσουν στον παιχνίδι του.

Ανεξαιρέτως όλες οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη τους, σε καθημερινή βάση, να παίξουν στοίχημα με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με το κοντινό παρελθόν. Αυτές μεταφράζονται με την μορφή των καθημερινών προσφορών* (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις), οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τα πιο εμπορικά γεγονότα όπως π.χ. ένα ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, έχοντας προσφορά πχ. 0% γκανιότα* ή ενισχυμένες αποδόσεις.

Στις αξιολογήσεις των αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών, θα μπορέσετε να βρείτε λεπτομέρειες για τις προσφορές στοιχήματος και τι πρέπει να προσέξετε.

Ποιες είναι οι νόμιμες top στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

1
Τετραπλή προσφορά* γνωριμίας για το Euro 2024!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
2
Combo Τριπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
3
Αποκλειστική Euro-Προσφορά* στη Novibet!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
4
Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
5
Παίξε νόμιμα στη bet365
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
6
Παίξε νόμιμα στη Winmasters
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
7
Παίξε νόμιμα στη Fonbet
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8
Παίξε νόμιμα στη Betsson
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλυτερη στοιχηματική εταιρεια στην Ελλάδα – Κριτήρια επιλογής

Καλά ως εδώ, αλλά ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να έρθουμε στο συμπέρασμα για το ποιες είναι οι top στοιχηματικές στην Ελλάδα; Εμείς θεωρούμε πως είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα, για αυτό το λόγο διαλέξαμε 16 κριτήρια τα οποία αναλύσαμε εκτενώς και ξεχωριστά για όλες τις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα τα οποία αναπτύξαμε μέσα στις αξιολογήσεις των εταιριών.

Σημαντικό κριτήριο είναι το πόσο αξιόπιστη είναι μία στοιχηματική εταιρία γενικώς, πληρώνει δεν πληρώνει, αργεί, πόσο εμπιστεύεται κάποιος να βάλει τα χρήματα του, αυτό απορρέει από το brand που ακολουθεί το όνομα μιας στοιχηματικής. Η πλατφόρμα πόσο σύγχρονη ή καινοτόμα είναι, ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού των άλλων στοιχηματικών στην Ελλάδα; Η διαδικασία της εγγραφής και ταυτοποίησης πόσο εύκολη είναι για τον Έλληνα παίκτη;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, αυτός που απασχολεί κυρίως τους Έλληνες παίκτες είναι οι αποδόσεις. Όσο μεγαλύτερες είναι, τόσο περισσότερα είναι τα πιθανά κέρδη. Αυτό σε συνδυασμό με τις προσφερόμενες αγορές είναι καίρια σημεία εστίασης για το ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα, με βάση την γκανιότα, τις προσφερόμενες αποδόσεις και την πλειάδα των αγορών.

Αυτοί οι δύο παράγοντες για να αποδώσουν τα μέγιστα πρέπει να συνδυαστούν ιδανικά με το πόσο καλό Live Betting έχει η στοιχηματική εταιρία, αν είναι γρήγορο, αν είναι πλούσια η επιλογή των αγορών και φυσικά αν συνοδεύεται από τη λειτουργία του Live Streaming όπως και τον βαθμό ποιότητας αυτού. Μια στοιχηματική πλατφόρμα που θέλει να λέει πως έχει δυνατό στοίχημα live, αυτό εξαρτάται σε υψηλό βαθμό από το πόσο μεγάλο εύρος έχει στις Live αγορές και πόσο γρήγορα επηρεάζονται από την εξέλιξη των εκάστοτε γεγονότων.

Μεγάλη σημασία πρέπει να δίνεται και στα εργαλεία που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ο παίκτης. Το cash out ήταν από τις πρώτες υπηρεσίες που χρησιμοποίησαν οι στοιχηματικές εταιρίες για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του παίκτη ενεργό και πλέον το έχουν εξελίξει ακόμη περισσότερο αφού υπάρχει και το partial cash out που δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία στον χρήστη. Ένα εργαλείο που έχει γίνει από τα αγαπημένα του Έλληνα παίκτη και είναι άκρως διασκεδαστικό είναι το Bet Builder καθώς τα μετατρέπει τα δελτία σε μοναδικά, ανάλογα με τις επιλογές και τα γούστα του καθενός.

Καμία εταιρία δεν μπορεί να μπει στη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές αν δεν διαθέτει αξιόλογο mobile betting ή app. Η mobile έκδοση είναι και αυτή που δουλεύεται πλέον περισσότερο από τους χρήστες και την χρησιμοποιούν για να εκτελούν ακόμη και τις πληρωμές από τον λογαριασμό τους, τις καταθέσεις και αναλήψεις χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ακόμα όμως κι αν κάτι δεν πάει σωστά, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρέπει να δώσει τη λύση άμεσα και με τα κατάλληλα μέσα επικοινωνίας. Τα μέσα πλέον είναι πολλά, το email ή το τηλέφωνο δεν αρκούν πλέον, live chat, viber ή call me back είναι απαραίτητα.

Τέλος οι προσφορές* των εταιριών όπως είπαμε και παραπάνω είναι ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να εστιάσει μία στοιχηματική εταιρία αν θέλει να έχει ικανοποιημένο το κοινό της, όπως και αν θέλει να το κρατάει ενεργό!

Αυτοί είναι οι 16 βασικοί άξονες που θα κινηθούμε για να απαντήσουμε στο ερώτημα “Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα;”

Καλύτερες στοιχηματικές σε Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μιας στοιχηματικής εταιρίας συνήθως έγκειται στο γεγονός “πόση ασφάλεια νιώθω να βάλω τα λεφτά μου;” Ας ξεκαθαρίσουμε πως στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται συγκεκριμένος αριθμός στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες ελέγχονται πολύ στενά και αυστηρά από την ΕΕΕΠ, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα χρήματα σας.

Η αξιοπιστία λοιπόν συνάδει με το brand, ονόματα όπως ο Stoiximan και το Pamestoixima.gr που είναι στον όμιλο ενός brand όπως είναι ο ΟΠΑΠ, σίγουρα εμπνέουν εμπιστοσύνη στον χρήστη. Η Novibet επίσης δεν θεωρείται πως πηγαίνει πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει εξελιχθεί σε όλους τους τομείς.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Πλατφόρμα

Ίσως όλα να ξεκινάνε και να τελειώνουν στο πόσο καλή είναι μία στοιχηματική εταιρία από την πλατφόρμα της και μόνο. Υπάρχει μεγάλη μερίδα παικτών που δεν κοιτάζει παράγοντες όπως οι αποδόσεις και το cash out, επιλέγοντας μια άλλη στοιχηματική επειδή τους βολεύει καλύτερα η χρήση της πλατφόρμας τους. Σε αυτό το κομμάτι μία εταιρία έχει βάλει τον πήχη ψηλότερα από τις υπόλοιπες και αυτός είναι ο Stoiximan που ανάπτυξε την ιστοσελίδα και το app του βάσει καθαρά στον Έλληνα παίκτη και τις συνήθειες του.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Εγγραφή – Ταυτοποίηση

Για να κάνετε εγγραφή σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά. Πατάτε πάνω στο κουμπί «Εγγραφή» που συνήθως βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας. Συμπληρώνετε τα πραγματικά σας στοιχεία και αφού αποδεχθείτε τους όρους και προϋποθέσεις η διαδικασία εγγραφής σας έχει ολοκληρωθεί.

Η διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία είναι επίσης απλή και γρήγορη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε μέσα από την πλατφόρμα είτε την ταυτότητα, είτε το διαβατήριο, είτε το δίπλωμα σας μαζί με έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή μια υπεύθυνη δήλωση της μόνιμης κατοικίας σας.

Εδώ να σημειώσουμε πως αν ανοίξετε λογαριασμό και δεν κάνετε ταυτοποίηση εντός ενός μήνα, τότε βάσει νόμου ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται. Ενεργοποιείται εκ νέου όταν ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση λογαριασμού.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Αγορές

Όσο πλουσιότερη είναι η γκάμα αγορών τόσες περισσότερες επιλογές έχει και ο παίκτης του στοιχήματος. Πλέον εκτός από τις βασικές αγορές οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν στη διάθεση του παίκτη μια πλειάδα επιλογών που ακολουθεί το κάθε γεγονός. Οι περισσότερες από αυτές απαντάνε στον όρο ειδικά στοιχήματα που είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους σας. Οι προσφερόμενες αγορές αυξάνονται διαρκώς συμβαδίζοντας με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των παικτών.

Μεγάλη γκάμα αγορών διαθέτουν ο Stoiximan και η Bet365, με τη δεύτερη να μπορεί να περηφανεύεται πως έχει την πληρέστερη γκάμα σε ασιατικά χάντικαπ, ενώ η πρώτη το ίδιο μπορεί να πει στα ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές της showbiz και των κοινωνικών θεμάτων όπως η πολιτική, όπου εκεί το βραβείο για τα πιο πρωτότυπα στοιχήματα το παίρνει η Novibet.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Αποδόσεις

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, αν όχι ο σημαντικότερος, είναι οι αποδόσεις και το ύψος τους. Είναι λογικό ο παίκτης του στοιχήματος να αναζητήσει την πλατφόρμα που προσφέρει τις κορυφαίες αποδόσεις. Πλέον δεν είναι λίγοι οι παίκτες που στηρίζουν το παιχνίδι τους καθαρά στις αποδόσεις, έτσι οι ανταγωνιστικές αποδόσεις στο στοίχημα είναι η αρχή και το τέλος στο χώρο και αποτελούν βασικότατη παράμετρο για την επιλογή της στοιχηματικής εταιρίας στην οποία κάποιος θα κάνει εγγραφή.

Βάση της σταθερής παρακολούθησης μας, Bet365 και Betshop λειτουργούν με τη μικρότερη γκανιότα καταφέρνοντας έτσι να είναι μπροστά από τις υπόλοιπες στοιχηματικές σε αυτό το πεδίο. Από κοντά βρίσκονται η Novibet με τον Stoiximan (κυρίως στα ειδικά στοιχήματα) με απόκλιση περίπου στο 1-1.5% της γκανιότας σε σχέση με τις άλλες. Πάντως όλες οι στοιχηματικές εταιρίες του πίνακα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές μεταξύ τους.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Live αγορές

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το live betting. Θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην παραπάνω κατηγορία, αλλά για εμάς είναι από μόνη της σημαντική και χρήζει ξεχωριστής αναφοράς. Το ένα κριτήριο για το live betting είναι η χρονοκαθυστέρηση μεταξύ του χρόνου που πατάμε το κουμπί επικύρωσης στο live στοιχημα, μέχρι την καταχώρηση του στοιχήματος μας. Το δεύτερο βασικό κριτήριο είναι το πόσο πλούσια είναι η γκάμα των γεγονότων και των αγορών, κοινώς οι Live αγορές. Όσο μεγαλύτερη είναι αυτή σε μία στοιχηματική πλατφόρμα, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών. Εδώ το πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν Stoiximan, Novibet και Bet365.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Live Betting

Για πολύ κόσμο το live betting αποτελεί μονόδρομο στοιχηματισμού, καθώς εκεί θεωρούν πως υπάρχουν οι πραγματικές ευκαιρίες. Το live στοίχημα δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στην στοιχηματική εμπειρία καθώς το να βλέπεις ζωντανά το γεγονός και παράλληλα να ποντάρεις, εκτοξεύει την αδρεναλίνη σε άλλα επίπεδα.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Live Streaming

Το Live Streaming κάποτε αποτελούσε υπερόπλο στη φαρέτρα μίας στοιχηματικής, πλέον θεωρείται απαραίτητο εργαλείο και βρίσκεται στις καλυτερες στοιχηματικές εταιρίες online στην Ελλάδα. Μια υπηρεσία που μπορεί να αξιοποιηθεί και από κάποιον που δεν ασχολείται ενεργά ή καθημερινά με το στοίχημα, καθώς με ένα ελάχιστο χρηματικό υπόλοιπο στον παικτικό λογαριασμό σας, μπορείτε να έχετε στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας μία πλειάδα αγώνων από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου σε όλα τα αθλήματα. Stoiximan και Bet365 βρίσκονται και εδώ στην κορυφή της λίστας καθώς προσφέρουν τα περισσότερα αθλητικά γεγονότα.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Cash out*

Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει στοιχηματική εταιρία που να μην προσφέρει cash out* στα εργαλεία της. Για εμάς ως παίκτες πλέον είναι τόσο δεδομένο που έχουμε ξεχάσει πως ήταν να παίζουμε χωρίς αυτό. Ολόκληρες αγορές πλέον στηρίζουν το αν θα τις βγάλουν οι traders ή όχι, καθαρά και μόνο από το cash out* που θα ανοίξει ο αλγόριθμος στην πορεία τους.

Για παράδειγμα αν δώσει ο trader ένα μακροπρόθεσμο για υποβιβασμό μιας ομάδας, πρέπει στην απόδοση του να υπολογίσει πως θα κυμανθεί το cash out, αν η πορεία της ομάδας είναι κακή ή καλή. Πολλοί παίκτες παίρνουν τέτοιες επιλογές βασιζόμενοι πως θα κινηθεί το ποσό του cash out άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα. Τίμια μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα cash out της Bet365, του Stoiximan αλλά και του PameStoixima.gr.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Bet Builder

Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις online στοιχηματικες ιστοσελιδες, είναι το εργαλείο του bet builder. Το οποίο έχει προσθέσει τη δυνατότητα, την οποία δεν είχε ο Έλληνας παίκτης πρότερα, να συνδυάζει αγορές από το ίδιο αθλητικό γεγονός. Π.χ. πριν 3-4 χρόνια δεν μπορούσαμε να βάλουμε άσο σε ένα παιχνίδι και παράλληλα να διαλέξουμε και τον σκόρερ. Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα για το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων αγορών από ένα γεγονός. Την πρωτοκαθεδρία σε αυτήν την καινοτομία την έχει η Bet365 καθώς αυτή ήταν που εισήγαγε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και πλέον έχουν ακολουθήσει όλες οι στοιχηματικές.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Partial – Auto Cash out*

Το cash out* όντας τόσο δημοφιλές έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα των παικτών και αυτό οι στοιχηματικές εταιρίες το επικρότησαν αναπτύσσοντας το ακόμη περισσότερο. Εκτός λοιπόν από το κλασικό cash out* που αναφέραμε πιο πάνω, πλέον υπάρχει το μερικό (partial cashout) και το αυτόματο (auto cash out). Με το μερικό cash out* μπορείτε να κλείσετε μέρος του στοιχήματος σας και το υπόλοιπο να το αφήσετε να τρέχει μέχρι το τέλος του αγώνα. Mε το αυτόματο cash out* ορίζετε εσείς το ποσό που θέλετε αφού κάνετε το ποντάρισμα σας. Εφόσον η εξέλιξη του αγώνα φέρει το αποτέλεσμα και παράλληλα το ποσό εκεί που ορίσατε το cash out*, αυτό γίνεται μόνο του χωρίς να χρειάζεται να είστε live πάνω από την οθόνη του κινητού σας.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Mobile betting / App

Είναι γεγονός πως το στοίχημα στις μέρες μας απασχολεί την πλειοψηφία των παικτών μέσα από τα κινητά. Μια στοιχηματική που θέλει να ανήκει στην ελίτ πρέπει να διαθέτει ένα mobile app εύχρηστο, γρήγορο, ελαφρύ και να έχει εύκολη πλοήγηση. Παρότι οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν τις εφαρμογές, υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν και τις ιστοσελίδες! Είναι λογικό λοιπόν, οι εταιρίες στοιχήματος να έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στις προτιμήσεις των παικτών, έχουν δηλαδή responsive για κινητά ιστοσελίδες.

Η εφαρμογή Stoiximan είναι αυτό που λένε state of the art ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες. Το mobile betting είναι εξαιρετικό σε όλες τις εταιρίες, καθώς δεν υπάρχει σάιτ στοιχηματικής που να κολλάει ή να έχει θέματα όταν μπαίνει κάποιος από κινητό. Σημαντική βελτίωση πρέπει να σημειώσουμε πως έκανε η εφαρμογή PameStoixima.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Καταθέσεις

Οι καταθέσεις σε στοιχηματική εταιρία έχουν να κάνουν με τρεις σημαντικούς τομείς. Πόση ασφάλεια νιώθουμε να βάλουμε τα χρήματα μας σε έναν bookmaker, ποιες είναι οι επιλογές που έχουμε για να καταθέσουμε το ποσό μας και πόσο μικρή μπορεί να είναι η ελάχιστη κατάθεση. Πέρα από τους συνήθεις τρόπους, όπως οι καταθέσεις μέσω τράπεζας ή με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, οι στοιχηματικές έχουν ενσωματώσει ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Neteller, Skrill, Viva wallet), καταθέσεις με Paysafe, ενώ πρόσφατη και πολύ διαδεδομένη μέθοδος είναι και η Paypal.

Stoiximan, Betshop και Novibet κερδίζουν την άτυπη μάχη καθώς έχουν ελάχιστη κατάθεση το 1 ευρώ.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Αναλήψεις

Όσον αφορά τις αναλήψεις, που είναι σημαντικότερες από τις καταθέσεις, δύο είναι τα κριτήρια αξιολόγησης. Η ταχύτητα και το ποσό ανάληψης. Betshop και Stoiximan έχουν τα πρωτεία, καθώς ο χρόνος που περνάει από το αίτημα ανάληψης, μέχρι τα χρήματα να βρεθούν εκεί που τα ζητήσαμε είναι ο μικρότερος σε σχέση με τις άλλες στοιχηματικές.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό το όριο αναλήψεων είναι 10 ευρώ στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, με την Bet365 να το κατεβάζει στα 5 και να κάνει τη διαφορά. Στο θέμα αξιοπιστίας πάντως οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα αποτελούν εγγύηση στις πληρωμές τους.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Προσφορές*

Από την αλλαγή στη νομοθεσία και έπειτα οι προσφορές* στοιχηματικών επικοινωνούνται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και κάποιες φορές απαιτείται εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού για να εμφανιστούν. Ότι όμως και να συμβεί στο στοίχημα, οι προσφορές* και το πρόγραμμα επιβράβευσης θα είναι πάντα τα μεγαλύτερα κίνητρα για έναν παίκτη. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι στοιχηματικές βγάζουν συνεχώς προσφορές* χωρίς κατάθεση τα πράγματα γίνονται καλύτερα για τους παίκτες.

Στη σελίδα που δημιουργήσαμε μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές* και τις καθημερινές ενέργειες των στοιχηματικών.

Καλύτερες στοιχηματικές σε Εξυπηρέτηση Πελατών

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην εξυπηρέτηση πελατών είναι η αμεσότητα στο κομμάτι της επικοινωνίας από την πλευρά των εταιριών. Σχεδόν όλες από τις νόμιμες στοιχηματικές που σας παρουσιάζουμε πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση. Τον Έλληνα παίκτη τον νοιάζει να μιλάει άμεσα με την εταιρία για να λύνει γρήγορα το πρόβλημα του, ασχέτως της ώρας ή της μέρας.

Εξυπακούεται πως το τμήμα εξυπηρέτησης πρέπει να είναι 24/7, 365 μέρες το χρόνο και μάλιστα στα Ελληνικά. Ένα άλλο καίριο σημείο είναι οι μέθοδοι επικοινωνίας, όσο περισσότεροι και συμβατοί με την τεχνολογία, τόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή του παίκτη. Stoiximan, Betshop και Novibet έχουν τα καλύτερα και αμεσότερα τμήματα εξυπηρέτησης στην Ελληνική αγορά.

FAQ