Left Image
Right Image

Top στοιχηματικές με βάση τις αποδόσεις

Το στοίχημα ξεκινάει και τελείωνει στο κομμάτι των αποδόσεων, είναι ότι πιο σημαντικό εκεί έξω για το αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων, αφού οι αποδόσεις είναι το βασικό στοιχείο που ελέγχει κάθε παίκτης προτού επιλέξει να γραφτεί σε μια στοιχηματική εταιρεία.

Είναι το σημείο κλειδί που θα αλλάξει την απόφασή μας και μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα, όπως οι προσφορές*, ο αριθμός αγορών και η πλατφόρμα μεταξύ άλλων. Όλα τα τελευταία όμως, αν δεν υπάρχουν οι σωστές αποδόσεις, εκείνες που θα μας φέρουν περισσότερα… χρήματα στην τσέπη μας, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Άλλωστε το στοίχημα είναι πολύ κοντά στο Χρηματιστήριο, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε…. Καταδικασμένοι να αγοράζουμε αξία και εφόσον δεν υπάρχει αξία στην αγορά μας, δεν υπάρχει λόγος και να ποντάρουμε.

Στο κείμενο που ακολουθεί στις επόμενες γραμμές, θα ανακαλύψετε τις στοιχηματικές εταιρείες με τις καλύτερες αποδόσεις, ενώ κάνουμε επεξήγηση αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουμε τις αποδόσεις, με βάση ποιες αγορές, ποια αθλήματα και κατηγορίες, για να βγάλουμε την τελική ετυμηγορία αναφορικά με το κατά πόσο αξίζει ένας παίκτης να ποντάρει σε μια συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα ή όχι.

Συνεχίστε να διαβάζετε και να είσαστε σίγουροι ότι θα λάβετε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε την καλύτερη δυνατή στοιχηματική εμπειρία.

Οι bookmakers με τις καλύτερες αποδόσεις

Στην λίστα που θα συναντήσετε παρακάτω θα βρείτε τις 8 κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας, οι οποίες αυτή τη φορά δεν έχουν αξιολογηθεί με βάση το τι προσφέρουν συνολικά, αλλά ξεκάθαρα με το πόσο δυνατές είναι οι εταιρείες αυτές στο κομμάτι των αποδόσεων.

Πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο σε όλα τα σημεία για τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω και για ένα μεγάλο μέρος από τις αγορές τις οποίες προσφέρουν, πάντα με βάση τις αποδόσεις τους. Εσείς απλά καλείστε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο και να κάνετε την εγγραφή σας.

Καζίνο Στοιχηματικές
Combo Τριπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!
9 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η καλύτερη Euro Offer*!!!
8.8 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τετραπλή προσφορά* γνωριμίας για το Euro 2024!
9.4 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παίξε νόμιμα στη Fonbet
7.5 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παίξε νόμιμα στη Betsson
7.3 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop!
7.9 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παίξε νόμιμα στη Winmasters
7.6 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παίξε νόμιμα στη bet365
7.8 / 10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Filtering reviews

Ποιες θεωρούμε ως τις τοπ αποδόσεις σε bookmakers;

Με βάση το που κινείται ο ανταγωνισμός τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, η απλή απάντηση έγκειται στο ότι ο καλύτερος μέσος όρος που μπορεί να βρεθεί εκεί έξω από μεριάς ποσοστού αποπληρωμής στο ποδόσφαιρο, είναι στο 95%. Στο 94% βρίσκεται το χαμηλότερο δυνατό αποδεκτό ποσοστό αποπληρωμής, ενώ στο 97% μιλάμε για ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω.

Από εκεί και πέρα αναμφίβολα θα πρέπει να ελέγξουμε το που κινούνται οι αποδόσεις σε κορυφαίες κατηγορίες, για παράδειγμα στην Πρέμιερ Λιγκ και στο ΝΒΑ περιμένουμε να βρούμε ένα μέσο όρο περί το 96%, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 97%, ανάλογα με το πόσο ισχυρή είναι η κάθε στοιχηματική εταιρία στο κομμάτι των αποδόσεων.

Αντίστοιχα, στο τένις θέλουμε ένα 95% μέσο όρο, στο μπάσκετ είμαστε ευχαριστημένοι με αντίστοιχο μέσο όρο payout, ενώ αθλήματα όπως είναι η Φόρμουλα 1 και τα μαχητικά αθλήματα, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι αν το payout φτάνει στο 92% με 93%.

Πως αξιολογούμε τις στοιχηματικές εταιρείες στις αποδόσεις;

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, κάθε στοιχηματική εταιρεία μπαίνει στο μικροσκόπιο αναφορικά με τις αποδόσεις της, όμως για να βγει το τελικό πόρισμα, θα πρέπει από τη μεριά μας να ελέγξουμε το προϊον από όλες τις πλευρές. Όχι μόνο για ποδόσφαιρο, αλλά και τις προσφερόμενες τιμές σε μπάσκετ, τένις, ακόμα και σε μαχητικά αθλήματα και φυσικά όχι μόνο για την κεντρική αγορά, εκείνη του νικητή, αλλά και για όλες όσες έχουν πραγματική αξία για τους παίκτες. Πάμε να δούμε ποια είναι τα σημεία τα οποία ελέγχουμε προκειμένου να βγάλουμε την απόφαση μιλώντας για τις αποδόσεις του κάθε Bookmaker.

Μέσος όρος αποδόσεων στις κορυφαίες λίγκες ποδοσφαίρου

Δεν θα μπορούσε παρά να γίνει αρχή από το ποδόσφαιρο και προφανώς το βλέμμα μας πέφτει πρώτα από όλα στις αγαπημένες κατηγορίες των Ελλήνων παικτών, όπως είναι για παράδειγμα η Πρέμιερ Λιγκ, η Μπουντεσλίγκα, η Λα Λίγκα στην Ισπανία, η Σέριε Α στην Ιταλία και η Λιγκ 1 στη Γαλλία. Εδώ περιμένουμε την Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται περί το 4% σε ίλες τις αγορές και τις υπόλοιπες 4 λίγκες στο 5%, οπότε ο τελικός μέσος όρος στις τοπ 5 κατηγορίες να είναι περί το 4.5%. Περίπου στα ίδια επίπεδα περιμένουμε να βρίσκονται επίσης Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Μέσος όρος στις καλύτερες κατηγορίες μπάσκετ

Εδώ τον πρώτο λόγο έχει ξεκάθαρα το ΝΒΑ και φυσικά οι Ευρωπαϊκές διοργανωσεις, όπως είναι η Ευρωλίγκα, το Γιουροκαπ και το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον μέσο όρο της γκανιότας στις 3 βασικές αγορές να πρέπει να κινείται μεταξύ 3% και 5%. Από εκεί και πέρα, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως εκείνα της Ισπανίας, της Ιταλίας και φυσικά και της ελληνικής Α1 θα πρέπει να κινούνται στο 1% παραπάνω.

Μέσος όρος αποδόσεων στα μεγαλύτερα τουρνουά τένις

Τρίτο σημείο το οποίο ελέγχουμε, είναι τις αποδόσεις στα μεγαλύτερα τουρνουά τένις, όπως τα ATP και τα Grand Slam και φυσικά δεν μπορούμε παρά να στοχεύσουμε σε επιλογές όπως τον Νικητή Αγώνα, το Χάντικαπ στα Games, αλλά και το τελικό σύνολο των games στην κάθε αναμέτρηση. Εδώ περιμένουμε ότι η γκανιότα θα κυμαίνεται μεταξύ του 5% και του 7%, οτιδήποτε χειρότερο πολύ απλά δεν μας κάνει.

Μέσος όρος συνολικών αποδόσεων

Και αφού έχουμε βγάλει το μέσο όρο στα τρία βασικά αθλήματα, τότε προσθέτουμε ακόμα μερικά ενδιαφέροντα αθλήματα, όπως είναι οι πολεμικές τέχνες και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, προσθέτουμε τα αποτελέσματα από τις πέντε κατηγορίες αθλημάτων και εν συνεχεία βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δίνει μία κατά προσέγγιση εικόνα του τι θα πρέπει να περιμένουμε από κάθε στοιχηματική στην Ελλάδα.

Εδώ λοιπόν περιμένουμε ότι το τελικό ποσοστό δεν θα ξεπερνάει το 5% συνολικά, είμαστε οκ ακόμα και αν ανεβαίνει στο 6% – 6.5%, οτιδήποτε υψηλότερο όμως δεν μπορεί να μας αποδώσει μακροπρόθεσμα κέρδος.

Ποιες στοιχηματικές αγορές ελέγχουμε κατά κύριο λόγο;

Προφανώς και όταν λέμε ότι ελέγχουμε τις αποδόσεις, δεν γίνεται να πάρουμε όλες τις αναμετρήσεις και όλα τα εξτρα στοιχήματα τα οποία προσφέρονται. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως για να βγει το κατάλληλο δείγμα, είναι να πάμε με τις αγορές που αφορούν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Εκείνες οι οποίες τραβάνε περισσότερο τζίρο από τις άλλες και που αποτελούν τις πιο συνηθισμενες επιλογές στην στοιχηματική κοινότητα. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές.

Νικητής Αγώνα

Είναι προφανές ότι ο τελικός νικητής μιας αναμέτρησης είναι η αγορά η οποία τραβάει τον μεγαλύτερο τζίρο σε κάθε αναμέτρηση, ανεξάρτητα από το άθλημα. Εδώ περιμένουμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο 2-3% στις κορυφαίες λίγκες, στο 5% σε εκείνες που θεωρούνται δεύτερης ταχύτητας και υψηλότερα στις λιγότερο εμπορικές. Αντίστοιχα τα ποσοστά στο μπάσκετ είναι πάλι 2-3%, 5-6% και 8% και πάνω. Τέλος στο τένις, στα μεγάλα τουρνουά η γκανιότα παίζει μεταξύ 4% και 6%.

Σύνολο γκολ / Πόντων / Σετ – Games

Είναι το αμέσως πιο δημοφιλές σημείο προς ποντάρισμα για τους Έλληνες παίκτες με βάση τους τζίρους. Στο ποδόσφαιρο το σύνολο των τερμάτων κυμαίνεται μεταξύ 4% και 7%, στο μπάσκετ το σύνολο πόντων και το εναλλακτικό σύνολο πόντων παίζει μεταξύ 4% και 6% και 1% πιο ψηλά πάει το σύνολο games στο τένις.

Goal / No Goal

Οι παίκτες αρέσκονται στο να κάνουν παιχνίδι με τα γκολ και ένας ακόμα τρόπος για να τα καταφέρουν είναι το να ποντάρουν στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ή μία / καμία από τις δύο. Σε σχέση με τον Νικητή Αγώνα παίζει σε ποσοστό 2-3% πιο ψηλά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι εδώ η γκανιότα κυμαίνεται μεταξύ 5% και 7%.

Ασιατικό Χάντικαπ

Είναι από τα είδη στοιχημάτων τα οποία βρίσκονται σε εξαιρετική άνοδο και ο λόγος είναι απλός. Παίζει πάντα σε υψηλές αποδόσεις, μιας και η γκανιότα μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 2% και σπάνια πάνω από 4%, ενώ οι παίκτες μπορούν να καλύψουν την επιλογή τους και να μην φύγουν με… τίποτα, αλλά αν βρεθούν κοντά στην επιτυχία, να πάρουν έστω μισό κέρδος ή να χάσουν μόνο το μισό ποντάρισμα.

Χάντικαπ νίκης σε μπάσκετ και τένις

Το Χάντικαπ στο τένις και στο μπάσκετ εξισορροπεί την απόσταση μεταξύ ενός φαβορί με ένα αουτσάιντερ και παράλληλα, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να πάρουν ένα ποσοστό αποπληρωμής το οποίο αγγίζει το 4% και φτάνει το πολύ ως το 6%, ανάλογα με τη δημοφιλία της εκάστοτε αναμέτρησης.

FAQ