Ακαδημία Stoixima365

Στο στοίχημα η θεωρία πόσο εύκολα μπορεί να βρει εφαρμογή στην πράξη; Στο καζίνο; Αν ναι, είναι ο σωστός δρόμος για το ταμείο ή όχι; Στο Stoixima365.com δημιουργήσαμε αυτήν την κατηγορία για να μελετήσουμε εκτενώς τη θεωρία στοιχήματος.

Σκοπός είναι η ανάλυση της κάθε θεωρίας και τα συστήματα για στοίχημα. Πως και που μπορούν να εφαρμοστούν; Με ποιους τρόπους και τι κεφάλαια χρειάζονται;

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει σίγουρο σύστημα στο στοίχημα, υπάρχουν τρόποι και τεχνικές που μπορούν να αφήσουν θετικό πρόσημο.

stoixima365.com

Τελευταία Νεα και Εργαλεια


ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

online bet
Βασικά πλεονεκτήματα στο online...

eurobasket 2022
Οδηγός για το Eurobasket 2022

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΖΙΝΟ

φρουτάκια δωρεάν
Φρουτάκια Δωρεάν

τζόκερ online
Τζόκερ Online

Υπολογιστές Στοιχήματος

υπολογιστής συστημάτων οπαπ
Υπολογιστής Κέρδους...

υπολογιστής surebet
Υπολογιστής Surebet (Arbitrage) –...

Left Image
Right Image

Ακαδημία Στοιχήματος

Πώς να παίξεις στοίχημα online

Για τον μοντέρνο παίκτη του στοιχήματος η ξεκάθαρη επιλογή είναι το στοίχημα online χωρίς συζήτηση. Όση θεωρία στοιχήματος και να αναλύσουμε στην ακαδημία στοιχήματος, η βασική αρχή όλων είναι πως ποντάρουμε διαδικτυακά για τους ακόλουθους λόγους.

Το στοίχημα online έχει υπερκεράσει εδώ και χρόνια το επίγειο και οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί. Ο καθένας μπορεί να παίξει από την άνεση του σπιτιού του, απολαμβάνει καλύτερες αποδόσεις, έχει μεγαλύτερη ευελιξία καθώς οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μία σειρά από εργαλεία. Επίσης, η πλειάδα των online στοιχηματικών στην Ελλάδα που βρίσκεται εκεί έξω, αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτό φέρνει οφέλη στον παίκτη, με τις προσφορές* να είναι καθημερινές.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για στοίχημα;

Δεν χρειάζεται να παιδευτείτε και πολύ. Απλά και ξεκάθαρα, τα μονά αποδεκτά. Ο λόγος είναι απλός, όσα περισσότερα παιχνίδια συνδυαστικά διαλέξει κανείς τόσο μεγαλύτερη θα είναι γκανιότα. Με απλά μαθηματικά δηλαδή οι πιθανότητες μας λιγοστεύουν χωρίς καμία αμφισβήτηση. Στη θεωρία στοιχήματος οι περισσότερες εφαρμογές των μαθηματικών μοτίβων είναι με βάση τα μονά αποδεκτά.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχει σύστημα στο στοίχημα που να «χωράει» και συνδυασμένες επιλογές, δίνοντας μας την ευκαιρία με πολύ μεγάλα ρίσκα να κυνηγήσουμε και ανάλογα τεράστια κέρδη.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαθηματικοί τρόποι για κέρδη στο στοίχημα

Εφόσον στα αθλήματα εμπλέκεται η στατιστική είναι φυσικό επόμενο να υπάρχουν και ανάλογα μαθηματικά μοντέλα στοιχήματος. Είναι πολλοί που αμφισβητούν αυτή τη θεωρία και πως τα γεγονότα έχουν να κάνουν μόνο με αγωνιστικούς παράγοντες αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Εδώ εξετάζουμε συνοπτικά τα πιο διαδεδομένα μαθηματικά μοντέλα, τα οποία αναλύουμε εκτενώς σε μοναδικούς ξεχωριστούς οδηγούς το καθένα, τους οποίους μπορείτε να τους βρείτε με μια περιήγηση στο site μας.

Σύστημα Martingale

Το Martingale είναι από τα πιο διαδεδομένα μαθηματικά συστήματα, γνωστό και ως μέθοδος διπλασιασμού. Έχει τις πιο σχετικά εύκολα εφαρμογές με πολύ απλή λογική. Ορίζουμε μόνοι μας ένα αρχικό ποντάρισμα. Επιλέγουμε μια απόδοση 2.00 και πάνω, όχι χαμηλότερη και ποντάρουμε το αρχικό ποσό. Όσο κερδίζουμε δεν αλλάζουμε το αρχικό ποσό μας. Αν χάσουμε διπλασιάζουμε το ποσό, αν χάσουμε και πάλι το διπλασιάζουμε εκ νέου κ.ο.κ. Εφόσον κερδίσουμε επιστρέφουμε στο αρχικό ποσό και εκτελούμε ξανά τη διαδικασία από την αρχή.

Όσο τηρείται απαρέγκλιτα η διαδικασία χρήματα δεν χάνουμε και υπάρχει κέρδος, καθώς τα μαθηματικά φροντίζουν για αυτό. Το ζόρικο κομμάτι και παράλληλα μεγάλο μειονέκτημα του συστήματος είναι πως απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά, ειδικότερα αν γίνουν πολλές οι συνεχόμενες ήττες. Μην ξεχνάμε και το γεγονός πως αν καταλάβουν οι στοιχηματικές πως χρησιμοποιούμε μαθηματικά μοτίβα, είναι αρκετά πιθανό να μας κλείσουν τον λογαριασμό.

Σύστημα Labouchere

Με το Labouchere αρχίζουν και περιπλέκονται λίγο τα πράγματα, αλλά μόλις καταλάβετε τη λογική είναι σχετικά εύκολο. Ο παίκτης δημιουργεί τη δική του ακολουθία αριθμών που θέλει να χρησιμοποιήσει για τα πονταρίσματα του. Για παράδειγμα αν επιλέξουμε μια ακολουθία από το 1 έως το 20, το πρώτο στοίχημα μας θα είναι 21€, δηλαδή το άθροισμα του πρώτου και του τελευταίου αριθμού της ακολουθίας. Αν κερδίσει το στοίχημα μας αφαιρούμε τους αριθμούς από την ακολουθία μας. Αν χάσει προσθέτουμε το τελευταίο ποντάρισμα στην ακολουθία μας, π.χ. 1+21= 22€. Το Labouchere ολοκληρώνεται όταν καταφέρει ο παίκτης να βγάλει όλους τους αριθμούς από την ακολουθία.

Σύστημα D’ Alembert

To D’ Alembert είναι ένα πιο συντηρητικό Martingale θα μπορούσαμε να πούμε. Δεδομένα χρειαζόμαστε αποδόσεις άνω του 2.00 σε 50/50 γεγονότα, π.χ. over/under. Ορίζουμε αρχικό ποσό πονταρίσματος, π.χ. 10€. Αν κερδίσουμε παραμένουμε σταθερά στο ίδιο ποσό, αν χάσουμε αυξάνουμε κατά 10€, όχι στη λογική του διπλασιασμού όμως προσοχή. Π.χ. Αν κάνουμε δύο συνεχόμενες ήττες πάμε από τα 20€ στα 30€. Δηλαδή αυξάνουμε το ίδιο ποντάρισμα κάθε φορά που χάνουμε, επιστρέφοντας φυσικά στο αρχικό μας ποσό όταν κερδίσουμε.

Fibonacci

Ευρέως γνωστή η ακολουθία Fibonacci έγινε από τον Tom Hanks στο blockbuster του Ron Howard “Κώδικας DaVinci”. Πως εφαρμόζεται στο στοίχημα; Η ακολουθία έχει ως εξής: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144 κ.ο.κ. Αν μπερδευτήκατε ήδη, απλώς προσθέστε στο κάθε ψηφίο που ακολουθεί τα δύο προηγούμενα. Δηλαδή αν δείτε το 55, είναι το άθροισμα των δύο προηγούμενων ψηφίων του 34 και του 21. Ξεκινάμε από το αρχικό ποντάρισμα 0+1 = 1€. Κάθε φορά που χάνετε ποντάρετε το επόμενο νούμερο της ακολουθίας. Κάθε φορά που κερδίζετε ποντάρετε το προ-προηγούμενο ποσό.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συστήματα για στοίχημα

Ως τώρα είδαμε πιο πάνω τις μαθηματικές ακολουθίες που μπορούν να εφαρμοστούν στο στοίχημα. Τώρα ας δούμε τα συστήματα για στοίχημα τα οποία είναι λίγο πολύ γνωστά στους περισσότερους από εσάς. Όταν πρόκειται για το στοίχημα, η σύνθεση της σωστής στρατηγικής είναι το κλειδί για τη μεγιστοποίηση των κερδών σας και την ελαχιστοποίηση των απωλειών. Ένας τρόπος να το επιτύχετε αυτό είναι μέσω των συστημάτων στο στοίχημα, ένας ευφυής τρόπος να διαχειριστείτε τις στοιχηματικές σας δραστηριότητες.

Σύστημα Trixie

Το σύστημα Trixie είναι ένα από τα δημοφιλή συστήματα στον κόσμο του στοιχήματος και χρησιμοποιείται ευρέως από παίκτες που επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους και να διαχειριστούν καλύτερα το ρίσκο των στοιχημάτων τους. Είναι ένα σύνθετο συστηματικό στοίχημα που αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα στοιχήματα. Αυτά τα στοιχήματα συνδυάζονται σε διάφορους συνδυασμούς, δημιουργώντας ένα συνολικό πακέτο στοιχημάτων.

Οι συνδυασμοί περιλαμβάνουν τρία διπλά στοιχήματα (Double) και ένα τριπλό στοίχημα (Treble). Για να τοποθετήσετε ένα σύστημα Trixie, πρέπει να επιλέξετε τρία γεγονότα στο στοίχημα που επιθυμείτε. Από αυτά τα τρία, το σύστημα δημιουργεί 3 διπλά στοιχήματα (AB, AC, BC) και ένα τριπλό στοίχημα (ABC). Ένα σύστημα Trixie απαιτεί τη σωστή πρόβλεψη τουλάχιστον δύο από τα τρία αγωνίσματα για να κερδίσετε.

Σύστημα Yankee

Το σύστημα Yankee είναι κατάλληλο όταν έχετε εμπιστοσύνη σε τέσσερα διαφορετικά αποτελέσματα ή γεγονότα, αλλά δεν είστε βέβαιοι για την επιτυχία όλων τους. Είναι ιδανικό για παίκτες που επιθυμούν να μειώσουν τον κίνδυνο των απωλειών τους και να διατηρήσουν τις υψηλές πιθανότητες κέρδους. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των αγωνισμάτων και να κατανοήσετε τους κινδύνους και τις αποδόσεις. Επιλέγετε 4 γεγονότα και ζητάτε τα 2 να είναι νικηφόρα για να πληρωθείτε το minimum. Κοινώς το σύστημα 2-3-4, που από τους συνδυασμούς προκύπτουν 6 δυάδες, 4 τριάδες και 1 τετράδα.

Σύστημα με στανταρ

Εδώ συνδυάζουμε τα κλασσικά συστήματα με το παρολί μας. Τα παραπάνω συστήματα όσο μεγαλύτερα είναι τόσο μεγαλύτερο κόστος έχουν. Π.χ. ένα σύστημα 4-5-6 έχει αυξημένο κόστος. Έτσι οι εταιρίες σκέφτηκαν το «Στάνταρ». Τι θα πει αυτό; Αν διαλέξουμε ένα σύστημα 4-5-6 με 1 στάνταρ, αυτό θα ρίξει το κόστος σημαντικά αλλά θα αυξήσει το ρίσκο. Πως; Το παιχνίδι που διαλέξαμε για στάνταρ πρέπει να έρθει οπωσδήποτε για να έχει τύχη το δελτίο μας. Σε περίπτωση που χαθεί το στάνταρ σημείο χάνεται όλο το δελτίο μας ακόμη κι αν πετύχουμε όλα τα υπόλοιπα σημεία.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις, 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πώς να παίξεις στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο ψυχαγωγίας και ενδιαφέροντος για εκατομμύρια φίλους του αθλήματος παγκοσμίως. Καλό είναι να κατανοήσετε βασικούς όρους όπως “απόδοση,” “αγορά,” και “στοίχημα”. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα πονταρίσματα σας με σύνεση. Μην υπερβαίνετε το όριο του πονταρίσματος σας και να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές απώλειες.

Όσο μπορείτε να “εκμεταλλεύεστε” τα εργαλεία που σας δίνουν οι εταιρίες, όπως το cash out* ή το partial & auto cash out, τις καθημερινές προσφορές των στοιχηματικών, να παρακολουθείτε τις ομάδες που παίζετε τα χρήματα σας. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να γίνεται με σύνεση. Να θυμάστε πάντα να παίζετε υπεύθυνα και να θέτετε όρια στο παιχνίδια σας.

Πώς να παίξεις στοίχημα στο Μπάσκετ

Στην Ελλάδα είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα. Στο στοίχημα είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους Έλληνες παίκτες από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας το Bet Builder. Παράλληλα είναι αυτό που από εκεί που λες «θέλω 2 πόντους από τον τάδε παίκτη για να πληρωθώ» και να έχει 25 λεπτά παιχνίδι ακόμη, ξαφνικά να αρχίζει η αστοχία ή ο προπονητής να μη του δίνει χρόνο. Ή να περιμένεις κάποιο χάντικαπ και η ομάδα σου ενώ έχει διαφορά που το καλύπτει σε όλο το ματς, ξαφνικά ο προπονητής κάνοντας αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής το χάντικαπ σου πάει περίπατο. Η θεωρία στοιχήματος μπορεί να εφαρμοστεί στο μπάσκετ αρκεί να υπάρχει η ανάλογη υπομονή.

Πώς να κερδίσω παίζοντας στοίχημα με σύστημα;

Το στοίχημα με σύστημα είναι μια στρατηγική που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας στο στοίχημα, αλλά δεν εγγυάται κέρδη. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες για κέρδη, είναι να ακολουθήσετε πιστά το σύστημα ή την θεωρία που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το στοίχημα είναι και θέμα τύχης, και πάντα υπάρχει κίνδυνος απώλειας των χρημάτων σας.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για στοίχημα;

Δεν υπάρχει ένα “καλύτερο” σύστημα για το στοίχημα που να είναι κατάλληλο για όλους ή να εγγυάται πάντα κέρδη. Το καλύτερο σύστημα εξαρτάται από τους στόχους, την κατανόηση του στοιχήματος και τη διαχείριση του ρίσκου ενός συγκεκριμένου κεφαλαίου. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κανένα σύστημα δεν μπορεί να εγγυηθεί κέρδη στο στοίχημα. Οι αγορές στοιχημάτων είναι υποκείμενες στην τυχαιότητα.

Κάθε σύστημα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τον τύπο στοιχήματος που προτιμάτε. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύστημα στοιχήματος, συνιστάται να αναζητήσετε συμβουλές από επαγγελματίες στον χώρο του στοιχήματος, να μελετήσετε τις αποδόσεις και να δοκιμάσετε το σύστημα με μικρά πονταρίσματα προτού αυξήσετε το ρίσκο.

Αποκλειστική τριπλή προσφορά* γνωριμίας μόνο για σένα!

21+ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Πώς να παίξεις Καζίνο Live

Πολλές από τις παραπάνω θεωρίες μπορούν να εφαρμοστούν στο live casino, πιθανώς και πριν από το αθλητικό στοίχημα. Για παράδειγμα το σύστημα Martingale έχει εφαρμογή στην ρουλέτα, σε μονά ζυγά ή μαύρο κόκκινο κτλ., γενικώς δηλαδή σε ότι έχει πιθανότητα 50%. Εδώ να πούμε πως στα παιχνίδια με γεννήτριες αριθμών ή στο Live casino χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η διατήρηση της οποιαδήποτε θεωρίας γίνεται δύσκολη μετά από κάποια ώρα. Επίσης, αν τυχόν χάνουμε χρήματα είναι ακόμη σημαντικότερο να μείνουμε πιστοί στο μοτίβο μας και όχι να λειτουργήσουμε παρορμητικά. Το «παίξε υπεύθυνα» ειδικά στο online live casino πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας ως παίκτες.

Παίξε στοίχημα υπεύθυνα

Αποτελεί πολύ σημαντικό μήνυμα να παίξετε στοίχημα υπεύθυνα. Το στοίχημα, αν και μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, φέρει μαζί του τον κίνδυνο της απώλειας χρημάτων ή περιουσίας όπως λένε και τα μηνύματα της ΕΕΕΠ, τα οποία δεν πρέπει να παίρνετε αψήφιστα. ειδικά όταν δεν γίνεται με σύνεση.

Για να παίξετε στοίχημα υπεύθυνα, καθορίστε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, μην στοιχηματίζετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να χάσετε ή να χρειάζεστε για βασικές ανάγκες. Η κοινωνική ευθύνη είναι μεγάλη, εάν ανησυχείτε ότι έχετε πρόβλημα με το στοίχημα, ζητήστε βοήθεια από ειδικούς ή επικοινωνήστε με οργανισμούς που προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης για τον προβληματικό τζόγο.

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

FAQ